Welcome to the World of Xxtreme
Testimonials

Jort Noordhuis

Mijn grootste hobby,.Kite-buggyen

Hallo, mij naam is Jort Noordhuis en een van m’n grootste hobby’s is kite- buggyen. Ik ben begonnen na mijn missie naar Bosnië in 2000. Mijn eerst buggy was een libre v-max full race, maar toen ik een XXtreme XXracer zag zei ik al: zo eentje wil ik nog eens hebben. Deze kwam er ook niet veel later, ik heb ongeveer 4 jaar met heel veel plezier in een XXracer gereden. Ook in de races was het een genot, alleen ik kreeg steeds vaker een “o.b.e.” een out of buggy experience. Toen de jongens van XXtreme me een keertje in  een van hun nieuwe Apexx buggy’s lieten rijden voelde dit een stuk veiliger als mijn eigen XXracer, en op dat moment realiseerde ik me, ik wil een Apexx niet veel later heb ik mijn Apexx besteld.

Toen ik kreeg te horen dat mijn buggy klaar was en op mij stond te wachten zijn wij zo snel mogelijk naar Roosendaal gegaan, want ik was natuurlijk erg benieuwd hoe die was geworden. Na eerst een kopje koffie te hebben gedronken, hebben Ruud en Jeroen mijn buggy helemaal op mij afgesteld.  Ook hebben ze verteld waar alle banden en sluitingen voor waren, nog erg bedankt daarvoor. De eerste meters in mijn nieuwe buggy was even wennen omdat de sidebars niet meer gewoon sidebars waren maar deze trok je als het ware aan. Ze liepen perfect langs mijn benen. In het begin voelde het sturen een beetje raar aan maar toen ik de downtube een cm terug had gezet reed het super en het voelde veilig!!!! En dat is wat ik wilde. Toen ik sneller ging merkte ik dat de buggy echt goed spoorde.

Ruudje je hebt voor mij een mooie buggy gemaakt en ik denk dat ik hier nog heel veel plezier aan ga beleven super bedankt!!!!!!

Jort Noordhuis

H52